zwart wit fotografie
Ik ben Cilla en ik ben zwart wit fotograaf. Ik kies weloverwogen voor een ‘classic’ uitstraling die ik bereik door het gebruik van nieuwerwetse maar klassiek gebouwde prime lenzen. Zwart-witbeelden heb ik altijd mooier gevonden dan kleur. Het zien van onderwerpen in zwart wit ontroert me emotioneel meer. Ik vind het een mooie metafoor voor het leven. Naast zwart wit is er altijd het grijs. Het leven is niet overzichtelijk of eenduidig maar ingewikkelder dan dat. Begin maar eens bij waar je vandaan komt. Met je geboorte stap je in het verhaal van iemand anders. Dit verhaal kan goed, gemiddeld of slecht zijn. Hoe dan ook. Mijn visie is dat iedereen een nieuw, eigen, positief en vooral liefdevol verhaal moet gaan maken - hoe lastig dat ook is vanwege je rugzakje en tegen de overweldigende chaos van de huidige realiteit in. Ik geloof dat de mens in staat is om via de verbeelding nieuwe werelden te scheppen. Er bestaat een oneindig groot potentieel aan nieuwe positieve verhaallijnen, iedere dag weer. Middels fotografie creëer ik mijn eigen verhaallijn vol schoonheid, ontroering en verwondering.

 

portretten

In mijn portretfotografie probeer ik de warmte, de zachtheid, het ontroerende en het goede in de mens te vangen. Dit alles onder het mom van: wat je aandacht geeft, groeit. Met mijn portretten leg ik voor dierbaren en geliefden fragmenten van verhaallijnen vast ter herinnering. Je kunt me boeken voor een sessie. Bekijk mijn portretten via de gallery portretten en mijn pagina boeken voor de mogelijkheden.
 

normalness

Naast portretfotografie hou ik me bezig met mijn straatfotografie project. Momenteel werk ik aan het boekontwerp voor het fotoboek dat in de herfst van 2020 zal worden uitgegeven. Normalness is een ode aan het gewone leven. De meesten van ons hebben het vermogen verloren om de wonderen om ons heen te zien. We verlangen altijd naar iets anders. We raken afgeleid en verleid om dingen te kopen of pimpen onszelf om tot ‘wie we wel willen zijn’. In Normalness zien we normale mensen in hun dagelijkse beslommeringen. Onbelangrijke helden in alledaagse situaties. Het klatergoud ontbreekt. Behalve dan, dat deze mensen opvallend mooi zijn in hun grappigheid, geleefdheid, hun sociaal zijn, vervreemding of hoop. Niemand heeft glamour nodig om de leegte te vullen. Het gewone is mooi, ontroerend, grappig en goed genoeg.

landschap
En ondertussen probeer ik de storm in mijn eigen gevoelswereld te uiten door middel van woeste lucht- en landschappen. In zwart wit verbeeld uiteraard.

allegaardje

In allegaardje kom je foto´s tegen die niet aan een categorie is gebonden, maar te funny, experimenteel en/of te onweerstaanbaar is om in een mapje verstopt te laten zitten. Er zit zelfs kleur bij ;-)

Heb je interesse? Mail of bel me!

 

Als je er klaar voor bent om je geliefden voorgoed in een lijstje te stoppen stuur me dan vandaag nog een email! Dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Heb je interesse om een foto uit een gallery te kopen? Ik spreek graag de mogelijkheden met je door.

contact